joi, 4 martie 2010


Scripturi eRepublik


Cum se instalează
a. Trebuie să folosiți ca browser: Mozilla Firefox
b. Apoi se instalează addon-ul Greasemonkey
c. Se repornește Mozilla Firefox
d. Se instalează scriptul
    - Script - Meniu PLUS - Script - Link Donație & Mesaj - Script - Semnătură Cetățean - Script - eRepublik Plus RO

1. Script - Ordine oficiale (Ministerul Apărării)


2. Script - Meniu PLUS


3. Script - Link Donație & Mesaj


4. Script - Semnătură Cetățean


5. Script eRepublik Plus RO

eRepublik Plus este un script care extinde funcţionalitatea de bază a eRepublik, făcând astfel jocul mai facil. Vă ajută să faci mai repede sarcinile de rutină şi vă lasă să aveţi mai mult timp pentru gândire şi pentru luarea deciziilor. Acesta utilizează eAPI , în conformitate cu 6.2 Legea eRepublik pentru a oferi o experienţă de joc mai bogată în comunitatea eRepublik. Odată ce aţi instalat cu succes eRepublik Plus veţi avea caracteristici noi care nu sunt prezente în eRepublik original . Pe măsură ce navigaţi, veţi observa că aveţi unele Link-uri de informaţii suplimentare, butoane suplimentare.

Ce aduce nou eRepublik Plus?

a. Quick Links
eRepublik Plus vă oferă capacitatea de a defini 10 link-uri sub meniul principal. Puteţi defini legendă link-ul, URL-ul care poate fi deschis într-o fereastră nouă sau în cea existentă. Definirea link-uri se face prin intermediul paginii eRepublik Plus Setări (Comunitate> Instrumente> Plus Setări). Pur şi simplu introduceţi legendă, URL-ul şi verificaţi dacă doriţi să deschideţi link-ul într-o fereastră nouă.

b. Harta interactivă
De acum, eRepublik Plus va ofera cu adevărat Harta interactivă a Lumii Noi doar la un click distanta.
c. Calcul al sănătății
Calculează nivelul sănătății pentru următoarea zi pe baza sănătății curente, pe baza calității casei şi pe baza calității pâinii prezente în inventarul dumneavoastră. În cazul în care sănătatea dvs. se va micșora mâine va fi afişată în roşu, în cazul în care se va mări va fi afişată în verde. În cazul în care nu va fi nici o schimbare, sănătatea dvs. va fi prezentată în albastru. Dacă se pune cursorul mouse-ului peste noua sănătate vă va arăta cu cât se modifică sănătatea în plus sau în minus. Dacă vedeţi semnul (!) în dreptul noi sănătăți, înseamnă că aceasta va depăși limita de 100. IMPORTANT: Calculul sănătății funcţionează numai atunci când sunteţi pe pagina profilul tau.
d. Pret unitar de materii prime şi produse
Sunt sigur că ştiţi că 2 bucăţi de Q5 materiei prime sunt echivalente cu 5 piese de Q2, precum şi 10 bucăţi de Q1. Pe piața de consum se afişează doar preţul pe bucată, nu preţul unitar. Cu eRepublik Plus este ușor să stabilești care este cel mai ieftin produs în comparație cu prețul unitar. De asemenea puteți compara prețul produsului cu standardul din eRepublik (), reușind astfel să aveți o vedere generală asupra costului produselor pe diferite piețe de desfacere din lume.
e. Daune produse în luptă funcție de calitatea armei
Folosirea armelor de înaltă calitate vă permite să vă măriți daunele produse într-o luptă. Pe pagina Armatei va fi afișat câte daune puteți face în următoarea dvs. luptă pe baza sănătății curente, puterii şi rangului. Dacă nu aveţi arme în inventar, nici o problemă, faceţi clic pe tipul stelelor care indică calitatea armei şi vei fi îndrumat spre Piață pentru a cumpăra tipul de arme alese.
f. Filtru pentru Locuri de muncă
Din nou, o mulţime de clicuri necesare dacă doriţi să vă găsiţi un loc de muncă potrivit pentru dumneavoastră. Mai întâi trebuie să alegeţi calificare, iar apoi nivelul calificării tale(4 clicuri). Cu eRepublik Plus dacă faceţi clic pe nivelul calificării tale vor apărea doar locurile de muncă disponibile doar pentru nivelul calificării tale.
g. Link Traducere pentru ZIARE şi COMENTARII
eRepublik Plus are suport pentru 40 de limbi: albaneză, arabă, bulgară, chineză, croată, cehă, daneză, olandeză, engleză, estonă, filipinez, finlandeză, Prancis, galiciană, Germană, greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, Letonă, lituaniană, malteză, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, Sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, thailandeză, turcă, ucraineană şi vietnameză. Puteţi să traduceţi în orice limbă dintre limbile enumerate.
h. Editor avansat pentru articole
Te întrebi cum unii directori de ziar își editează articolele lor? Ei bine, cu Plus eRepublik aveţi incuse butoanele necesare. Selectaţi textul pe care doriţi să îl modificați și apăsați pe Bold, Italic sau Underline. În cazul imaginilor selectaţi URL-ul imaginii şi executaţi clic pe Imagine.
i. Save Link-uri
Acestă opțiune este destul de "invizibilă", dar foarte utilă. De fiecare dată când sunteți pe unele din următoarele pagini:Piață; Curs valutar; Piaţa locurilor de muncă; Companii de vanzare; Clasament; Statistici (sociale, economice, politice şi militare); Alegeri, Știri şi Instrumente. Orice selecție in aceste pagini vor fi memorate, astfel încât data viitoare când vizitezi pagină ultimele selecţie realizatede dvs. vor fi restaurate.

j. UTILITARE, ROMÂNIA şi Setări Plus
-- UTILITARE conţine link-uri pentru o serie de instrumente ce vă vor face viata mai ușoară.
-- ROMÂNIA conţine link-uri pentru ADMINISTRATIA STATULUI, UNITATI MILITARE, PARTIDE PARLAMENTARE, TUTORIAL EREPUBLIK
-- Setări Plus este utilizat pentru a personaliza Plus eRepublik. Puteţi activa cu uşurinţă on / off orice caracteristică care eRepublik Plus o ofera. De asemenea, aici puteți alege limba în care doriţi să traduceţi ziare.